Uzun: "Zonguldak Belediye Başkanı, sayın Ö.Selim Alan dün yapılan Belediye Meclisi toplantısında CHP grup sözcümüz Atınç Kayınova’nın sorduğu sorulara ,yaptığı eleştirilere yine her zaman ki gibi kibir, ego ve nezaket dışı tavrının tavan yaptığı bir dil ile CHP İl Başkanımız sayın Murat Pulat’a da dil uzatarak konuşmuş olmak için konuşmuş.
İl Başkanımızın özellikle İnönü Heykeli ile ilgili kendisine yaptığı eleştirilere; "Haddini aştı, muhatap kabul etmiyorum, benden özür dileyecek, bana saygısızlık yapamaz" gibi ifadeler kullanmış. Bu insanlara tepeden bakan, kendisini dev aynasında görmekten bir türlü kurtaramayan Selim Alan anlaşılıyor ki mensubu olduğu partide yaygın kullanılan 'padişahım çok yaşa' tezahüratlarını bizden de duymak istiyor.
Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte ulusal kahramanlarımız içerisinde çok önemli bir yeri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı  ve ikinci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü ‘nün heykelinin önüne yapılan anlamsız ve ucube eklentiyi hiç dikkate almayarak ‘’ben bir saygısızlık göremedim’’ diyebilecek kadar  umarsız tavrına İl Başkanımızın yaptığı eleştiriye sözüm ona bu kadar alınganlıkla karşı çıkması kendi hatasını ,kendi ayıbını gizlemek telaşından başka bir şey değildir.
Bir kez daha ifade ediyoruz ki Selim Alan’ın ‘’33 milyonluk sahil projesini görmeyip ,heykele takılıyorlar’’ sözleri başlı başına görgüsüzlük, paranın metalaştırdığı aymazlıkla , ulusal değerlerimizle ters düşebilmenin açık bir ifadesidir.
Belediye Başkanı Selim Alan ‘ın mensubu olduğu parti tarafından demokrasimiz her ne kadar örselense de, bizim demokrasiye olan inancımızla bir sonraki seçimlerde Selim Alan’ın bu tavırlarından dolayı yenilgiye uğrayacağını, siyasi mevta olacağını tekrarlıyoruz.
Bunda alınacak, gücenecek bir durum yok !! Sizde iddianızı sürdürmekte, en az üç dönem başkan olacağınızı söylemekte özgürsünüz ..
Sayın Alan;  CHP mensubu olduğunuz parti gibi masa başında kurulmuş bir parti değildir, bu partide görev alan kişiler sizin had bildireceğiniz kişiler hiç değildir.
Kendinize gelin ….
Asıl siz İnönü heykelindeki yapılan çirkin, maksatlı uygulamalarınızdan dolayı CHP’den  ve Zonguldaklılardan özür dileyin ve bir an önce yanlışınızı telafi edin.
Bize mahkeme kapısını adres göstermeye gelince…
Önce bize bir tüyo verin!!  Sizi mi yoksa, TOKİ’yi mi yargıya taşıyalım?"

Editör: TE Bilisim