Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldakın Çaycuma ilçesi Filyos liman projesini İncelemeye gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu liman inşaat yetkililerinden brifing almaya başladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Filyos liman  incelemesine Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu Hamdi Uçar, Jandarma Albay Gönen Süslü, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz ve bazı daire müdürleri katıldı.

Corona virüs tedbirleri kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve karşılamaya katılan protokol heyeti maske taktı ve sosyal mesafeye uyarak selamlaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yetkililerden liman projesi ile ilgili beni brifing  almaya başladı. Brifingten sonra bir basın açıklaması yapması beklenen Bakan Karaismailoğlu liman içinde bir tekne gezintisi yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim