Çaydeğirmeni Beldesinin gelişimine dikkat çeken Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Allah’a şükürler olsun, köy statüsünde aldığımız bir beldeyi bugün ilçe düzeyinde, ilçelerde dahi olmayan yatırımla hizmetlerle buluşturduk. Sanayi alanında yapılan çalışmalarımız oldu. Yeni sanayi alanında Organize Sanayi Bölgesine Gökçebey’e 250 dönüm yerimizi verdik. Orada da yeni yatırımlar olacak, Her geçen gün Çaydeğirmeni daha iyiye daha güzele gidiyor” diyerek Çaydeğirmeni beldesinin ilçe düzeyinde olduğunu vurguladı.

“TÜRKİYE’NİN EN UCUZ SUYUNU BİZ VERİYORUZ”

Başkan Gebeş, “Su fiyatları konusunda da göreve geldiğimiz günden bugüne 19 yıldır biz suyla ilgili bir zam düşüncemiz olmadı. Suyu 2,5 liradan veriyoruz. Vatandaşlara öyle ümit ediyorum ki Zonguldak’ın en ucuz suyunu, belki de Türkiye’nin en ucuz suyunu biz veriyoruz. Vatandaşlarımızın ekonomisine katkı sunabiliyorsak, destek olabiliyorsak ne mutlu.

Aldığımız emanetin sorumluluğu bilinci içerisindeyiz. En büyük kul hakkının bizim bu görevde olduğunu biliyoruz. Atacağımız bir imzayla veya atmayacağımız bir imzayla şehri abatta edebiliriz berbatta edebiliriz. Bunun sorumluluğu içerisinde kırmadan dökmeden layığıyla yerine getirmeye devam ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Allah hiç birimizi mahcup etmesin İnşallah.”

Editör: TE Bilisim