Alaplı, Ereğli ve Kozlu AK Parti Teşkilatlarından destek isteyen Milletvekili Aday adayı Süleyman Caner, Zonguldak'tan doğan illerin bu bölgeyi geçtiğini ifade ederek, "Filyos'a herkes sahip duymalı" dedi...

‘SORUNLARI TEŞKİLATLARLA ÇÖZECEĞİZ'

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı adayı, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Av. Süleyman Caner, Temayül yoklaması için çıktığı destek turlarını bugün Alaplı, Ereğli ve Kozlu İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek tamamladı. 2003'den buyana Kozlu teşkilatının üyesi olduğunu ve iki dönem İl Yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduğunu kaydeden Süleyman Caner ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Teşkilatların içersinden geliyorum. Teşkilatından kopuk milletvekili asla olmam. Sorunları teşkilatlarımızla istişare ederek ancak çözebiliriz" dedi.

Milletvekili aday adayı Süleyman Caner, Alaplı Ak Parti teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Kömürspor Kulübü Başkanı olarak Zonguldak'a önemli şampiyonluklar kazandıran Başkan Caner'e teşekkür etti. Yavuz, 2001 yılından buyana teşkilatın içerisinde olduğunu, Köksal Toptan, Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan ve Özcan Ulupınar'la çıktıkları bu yolda Alaplı ilçesine önemli hizmetler getirdiklerini söyledi. Birinci olağan genel kurullarına Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geldiğini ve bu onuru yaşadıklarını kaydeden Yavuz, "Biz ayrıştırmamaya özen gösteriyoruz. Biz 2-3 aydır köylerde çalışıyoruz. Bu 6'ıncı seçimimiz olacak. Sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz şimdiden hazır. Genç bir ekibimiz var. Süleyman Başkana çıktığı bu kutsal görev yolunda başarılar diliyoruz" dedi. Caner ise, Alaplı teşkilatında ki bir çok arkadaş ile İl Yönetiminde görev yaptıklarını ifade ederek, "Çıktığımız bu yolda Allahım mahcup etmez inşallah bizi" dedi.

Milletvekili aday adayı Süleyman Caner,Alaplı'ya önemli hizmetler veren Belediye eski Başkanı Ekrem Yazıcı'yı iş yerinde ziyaret ederek destek istedi. Yazıcı, Köksal Toptan'ın Türkiye'ye ve bölgeye olan hizmetlerini çok iyi bildiklerini yeğeni olan Zonguldak Kömürspor Başkanı Av. Süleyman Caner'inde siyasette başarılı olacağını söyledi. Yazıcı, Zonguldakspor'a çifte şampiyonluk yaşatan Caner'i de tebrik etti.

Milletvekili aday adayı Süleyman Caner daha sonra Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretinde İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, parti kademelerinde de görev yapan Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner'e çıktığı dava yolunda başarı diledi. Caner, Ereğli teşkilatının titiz çalıştığını bundan ötürüde her yere örnek olduğunu söyleyerek Başkan Kumaş'a teşekkür etti.

Milletvekili aday adayı Süleyman Caner, 2003 yılından buyana üyesi olduğu Ak Parti Kozlu İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerden destek istedi. Caner, Başkan Ahmet Gören'in ve ekibinin başarılı olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Caner, "Cenabı Allahım nasip ederse, sizler taktir ederseniz asla ve asla ulaşılamayan milletvekili olmayacağım. Bizden doğan iller bizi geçmiş durumda. Bakın Filyos'a sahip çıkmazsak onu da Bartın alır. Bu defa önümüzde iki seçim var. İkisi de çok önemli. Hem Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmeliyiz ve de TBMM'de açık ara önde olmak zorundayız. Zonguldak'ın kaybedecek zamanı yok. Ankara'dan Zonguldak'a, Madenlere bakış açısını değiştirmeliyiz" dedi.

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, Zonguldak'a hizmet eden kişileri baş tacı yapmak gerektiğini kaydederek, "Süleyman Başkan spor adına Zonguldak'a çok önemli katkılar ve seviçler yaşatmıştır. Bizleri gururlandırmıştır. Hizmetlerini geliştirerek daha iyisini yapacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim