Düzenlenen geceye Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü  Hakan Yüksel, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Anma gecesinde Gençlik Merkezi Müzik kulübü üyeleri tarafından Neşet Erteş’in türküleri seslendirildi. Türkülere eşlik eden katılımcılar keyifli zaman geçirdi.
Diğer yandan, etkinlikte protokol sırasında oturan Ali Rıza Tığ ve Eşi Burçin Tığ dikkat çekti. Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in davetlisi olarak geceye katılan Ali Rıza Tığ’ın, protokolün en ön sırasında oturması tepki topladı.
Hakkında şantajdan, halkı kin ve nefrete sürüklemek suçuna kadar yürütülen birçok soruşturma olan ve geçmişte şehri yöneten protokol üyeleri başta olmak üzere Valisinden, Emniyet Müdürüne, Milletvekilinden, Belediye Başkanına kadar birçok isme ağza alınmayacak şekilde yazılar yazan bir sahsın Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tarafından protokolde ağırlanması akıllarda soru işareti bıraktı.
Bu fotoğraf Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Siyaset boşluk kaldırmaz şayet boşluk olursa onu ya medya doldurur ya da mafya doldurur” sözünün Zonguldak’taki resmi olarak yorumlandı.
Bu fotoğraf aynı zamanda bütün siyasi erklere ve bürokrasiye adeta meydan okuma olarak değerlendirildi ve Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in bu tavrının sebebi merak edildi.

Editör: TE Bilisim