CHP'de milletvekilleri listeleri konusunda hummalı çalışmalarda son aşamaya gelinirken, Ankara'da sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Amasya ve Çorum mitinglerini tamamladıktan sonra döndüğü Ankara'da ayağının tozuyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

14 KİŞİLİK LİSTE SUNDU
CHP Kulislerinden edinilen bilgiye göre, sürpriz buluşmada Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Meclis'te kendisiyle birlikte hareket eden ve etmeyen bazı isimlerle ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na önerilerde bulunduğu öğrenildi. İnce'nin, kendisiyle birlikte hareket eden milletvekilleri başta olmak üzere, Meclis'te olması gereken mevcut milletvekilleri hakkında 14 kişilik bir liste sunduğu öne sürüldü.

PERFORMANS KRİTERİ
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise, milletvekili listeleri oluşturulurken, parti içi yönetime karşı olsun olmasın, Meclis performansına önem vereceğini belirterek, listeleri ona göre oluşturacağını aktardığı öğrenildi.

CHP Kulislerinden edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu'nun, Muharrem İnce'nin sunduğu 14 kişilik listeden, Meclis performanslarına bakarak, İnce'nin önerdiği isimlerden bazılarını yeniden listeye almasına kesin gözüyle bakılıyor.

İNCE AÇIK ÇEK VERMİŞTİ
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde FOX TV'de katıldığı televizyon programında, "Kemal Kılıçdaroğlu'na haksızlık edemem. Ola ki kazanamadım. Sayın Genel Başkan gel danışmanım ol derse olurum. Ama asla karşısına aday olmam. Ben vefalı bir insanım. Kendisine böyle bir yarışa asla girmem. Ben yarın kendimi değil kendimden başka birini de destekleyebilirim ama ben karşı karşıya gelmem kendisiyle. Bir insanın, bir faninin kolay kolay yapamayacağı bir şeyi yaptı" demişti.

Editör: TE Bilisim