AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, partilerine yeni üye kayıtlarının devam ettiklerini belirterek, 110 kişinin üyeliğine katkı verenlere teşekkür etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, partilerine katılımların sürdüğünü kaydederek, “Adım adım zafere yürüyoruz” dedi.

Avcı, bir yandan milletvekili aday adaylıkları sürecinin devam ettiğini ve bir yandan da partilerine yeni üye kayıtlarının gerçekleştiğini açıkladı.

110 yeni üye yaptıklarını açıklayan Avcı; “Bir yandan Milletvekili Aday adaylığı başvuruları alınırken, diğer yandan Ak Partimize olan teveccüh ve güvenin her geçen gün artması, bizlere çok ayrı bir dinamizm katıyor.

Seçim sürecinde gerçekleşen bu üyelikler, Milletimizin sorunlarının çözümünün, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve Ak Partimizin hükümet etmesi ile mümkün olabileceğinin göstergesidir.

‘Musluktan akan sudan diş bile fırçalanmaz’ ‘Musluktan akan sudan diş bile fırçalanmaz’

110 kardeşimizin üyeliğinde büyük katkısı olan İl Başkan Yardımcımız Sn. Halil Yılmaz’a şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyor, aramıza katılan arkadaşlarımıza üyeliklerinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim