Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu’nu ziyaret etti.
Şanal’a ziyarette CHP belediye meclis üyeleri, Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi meclis üyesi adayları eşlik etti.
TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Malum Türkiye yerel seçim sürecine girmiştir. Öncelikle ülkemizde herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu süreç kapsamında adayı kardeşimiz Şenol bey kurumumuzu ziyarete bulunmuştur. Ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Şenol Şanal’ da ziyarette konuşarak; “Gözbebeğimiz, şehrimizin en önemli kurumu ve varlığımız olarak değerlendireceğimiz Türkiye Taşkömürü Kurumu sayın genel müdürümüzü ziyarete geldik. Bu bir nezaket ziyaretidir ancak ziyaret esnasında da küçük paylaşımlar yapma imkanı bulacağız. Tabii ki sayın genel müdürümüzün de desteğini isteyeceğiz. Bunun yanı sıra norm ile ilgili çalışmaları süratlendirilmesi, işçi açığının kapatılması ve üretimin artırılması şehrin ekonomik anlamda biraz daha refaha erişmesi noktasında sayın müdürümüzün de varolan gayretlerinin artarak gitmesi anlamında talebimizi ileteceğiz” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim