Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık yaptığı açıklamada, Bahattin Arı'nın cemiyette adaylığını açıklamasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek kendisine başarılar diledi.
Son yapılan yerel seçimde Zonguldak'ta Partisi'nin istediği başarıyı yakalayamadığına dikkat çeken Bahattin arı, Ben partiyi derleyip toparlamak için adayım ifadesini kullandı.
Partide kavga olmadığını ancak dargınlıkların ve küskünlüklerin olduğunu belirten Bahattin arı, "Partimizde gruplaşmalar var ve partimizin birlik ve bütünlüğüe ihtiyacı var. Bende partimizi derleyip toparlamak için göreve talibim ve deleeglerden destek talep ediyorum" dedi. 
Gazetecilerin Merkez İlçe başkanlığına basamak olarak mı görüyorsun sorusunun cevaplayan Bahattin Arı, "Asla öyle bir şey söz konusu değil. Kesinlikle basamak olarak görmüyorum ve merkez ilçe başkanı olarak seçildiği takdirde partimin başarısı için uğraşacağım sonuna kadar"dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısı ile birlikte aday olduğunu açıklayan ve bütün adayların destekçisi olduğunu belirten gazeteci Bahattin Arı,"Adayları destekleyen isimlere bakıyoruz. Bakıyorum bunları destekleyen isimler kol kola girip gezemiyorlar, yan yana fotoğraf veremiyorlar. Girin kol kola, o masada yan yana durun. Eğer böyle  davranmaya devan edilirse partide kopukluklar devam eder" dedi.

Editör: TE Bilisim