Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi! Seçimi kaybedenler gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi! Seçimi kaybedenler gidiyor

Elmas Televizyonunda her Perşembe akşamı yayınlanan Şenol Azman’ın sunduğu Kara Tren programının bu haftaki konuklarından biri olan Alaplı Kent Konseyi Başkanı ve Gazeteci-Yazar Yasin Ören’di. 
Ören, AK Parti Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Milletvekili Adayı Muammer Avcı’nın atak bir yapıya sahip olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a direk ulaşabilme özelliğini bölge için kullanabilmesi halinde bölgeyi ihya edeceğini söyledi. Ören; “Muammer Avcı atak, girişken, olaylara hâkim. Zonguldak’ta özellikle tüneller konusunda yapmış olduğu çalışmaları kimse yadırgayamaz. Mithatpaşa tünellerinin yapılması olsun, Uzun Mehmet Camiisi’nin yapılması olsun büyük bir emeği var. Cumhurbaşkanına ulaşabilmek çok büyük bir özellik. Bu özelliği bölgemiz için kullanırsa gerçekten burayı ihya eder. Biz de sık kullanıyoruz o bölgeyi. Dakika tuttum 4 dakikada tünelden Kilimli’ye geçtik. Gerçekten Zonguldak’ın ulaştırma açısından müthiş bir hizmet”

Editör: TE Bilisim