İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Ragıp Bayraktar, 1 Nisan Pazar günü Ankara Spor salonunda gerçekleşecek olan İYİ Parti 1. Olağanüstü Kurultayına davette bulundu.

Bayraktar, Ankara Spor Salonunda yapılacak olan 1. Olağanüstü Kurultayına Zonguldaklı vatandaşlara ve basın mensuplarına araçların kalkacağını belirterek şunları söyledi;

" Pazar günü saat 11:00'de Zonguldak merkez ve ilçelerden Ankara'ya arabalar kalkacaktır. Hem basın mensuplarını hem de halkımızın İYİ Parti gönüllerini Ankara'ya davet ediyoruz. Bununla ilgili partimizin ilçe başkanlıklarına ve il başkanlığına başvuru yapabilirler. Katılımcı sayısına göre yeterli sayıda otobüsleri kaldırmayı düşünüyoruz. Tüm vatandaşlarımızı böyle bir konuda kurultayda görmek istiyorum. Neden olağanüstü  partimiz 25 Ekim 2017 tarihinde kuruldu ve bu süreçte hızlı bir şekilde il ve ilçe teşkilatlarının oluşumlarını bitirdik. Ve seçimlerin yaklaşmasından dolayı da erken seçim risklerinin kalmaması için yapılacak olan bir kurultaydır. Bundan sonraki süreçte Zonguldak'ta, il kongresinden sonra yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarını dolaşıp bütün Zonguldak'taki sorunları çıkartmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda hazırlayacağımız ve hazırladığımız programlara ilave edeceğimiz şeyler olacaktır. Zonguldak için olması gereken, oluşan sorunlar için çözümler oluşturacağız."

Editör: TE Bilisim