AK Parti Zonguldak Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında Karaelmas Mahallesi'nde miting gerçekleştirdi. Mitinge AK Parti'nin 4 Milletvekili Adayı Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Züleyha Yazıcı Arıman, Burhan Onuk, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve çok sayıda partili katıldı. Probaganda yasakları öncesinde son mitingde Karaelmas Sakinleri AK Partilileri davul zurna ve meşalelerle coşkuyla karşıladılar.

Mitingde konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Uçar; "Bu kalabalık alanlara para verseniz gelmez, bu insanlar buraya devlet ve millet sevgisi için geliyor. Daha doğrusu Recep Tayyip Erdoğan sevgisi için geliyor. AK Parti 2002 ruhuyla sahalara indi. O heyecanı sahalarda milletimizde görebiliyoruz. Ülkemiz 16 yılda çok büyüdü. Çok güzel projelere imza attık.Ülkemizin daha da büyümesi için Karaelmas'tan destek istiyoruz."

AK Parti 1. sıra adayı Polat Türkmen'in gündeminde ise Türkiye Taş Kömürü Kurumu vardı, Türkmen; Bizim sizden özelikle bir istirhamımız var. Bu seçimler 15 Temmuz'un rövanşıdır. Muhalefet hep bir şey söyler: bu ocakları kapatacaklar.' Biz milli değerlerimizsahip çıkarız, TTK sahalarimizi ihaleye çıkardık sırayla. Bu sahalarda 5 bin kişi çalışacak" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim