Ak Parti Genel merkezinde gerçekleştirilen mülakatların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aile dostu olan Muammer Avcı’yı AK Parti İl başkanı olarak atadı.
Ak Parti İl Teşkilatını Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar ile dizayn etmeye çalışan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın tatlı rüyaları Muammer Avcı’nın İl Başkanı olmasıyla birlikte adeta kabusa döndü. 
Zonguldak Belediye Başkanı olduktan hemen sonra seçimi alan Zeki Tosun, Mustafa Çağlayan ve teşkilat mensupları ile sürekli hesaplaşma içine giren Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan kısa bir süre önce, AK Parti yatırımlarını sosyal medya hesabından paylaştığı için ön plana çıkan Muammer Avcı’yı görevden alınması için Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u etkilemiş ve Avcı görevinden alınmıştı.


ÖMER SELİM ALAN’IN BÜTÜN KOZLARI TEK TEK ELİNDE PATLADI
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kimi görevden aldırmak için uğraştıysa, uğraştığı isimler bir kat yükselerek geri döndü. Kısa bir süre önce Muammer Avcı’yı birim başkanlığı görevinden aldırmak için Zeki Tosun’a baskı yapan ve Muammer Avcı’nın görevden alınmasıyla sonuçlanan olaydan sonra Ömer Selim Alan Muammer Avcı’nın il başkanı olarak atanması karşısında adetta şok yaşadı.
Yine daha önce eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırmak için çeşitli entrikaların içine giren Ömer Selim Alan, Ak Parti Zonguldak teşkilatlarından sorumlu göreve Mustafa Çağlayan’ın getirilmesi karşısında ikinci şokunu yaşadığı öğrenildi. 

HAMDİ’NİN BİR DAHAKİ DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ HAYALİ DUMAN OLDU!
Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar, Ak Parti İl Başkanı olarak Nejdet Karaveli veya Metin Karaduman isimleri üzerinden hayal kurarken bi dahaki dönem  Ak Parti Milletvekilliği adaylığını garantilemek istiyordu. Muammer Avcı’nın İl Başkanı olmasıyla bu hayali son bulan Uçar’ın da şok yaşadığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim