Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve ilçe başkanları ve çok sayıda partili toplumda görev devir teslim töreninde hazır bulundu.
Görev devir teslimde duygusal anlar yaşandı. Yeni İl Başkanı Murat Pulat ve eski İl Başkanı Hakkı Güney birbirlerine çiçek takdim etti.
“ŞEREFİM VE NAMUSUMLA 1 YIL 8 AY GÖREV YAPTIM”
CHP İl Başkanlığı görevini Murat Pulat’a devreden Hakkı Güney, "Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl başkanlığında coşkulu ve sevinçli bir gün. Biz bir sene 8 ay namusumuz ve şerefimizle Cumhuriyet Halk Partisi koltuğunu Zonguldak'ta ve elimizden geldiği kadar örgütteki değerli yönetici arkadaşlarımla beraber Cumhuriyet Halk Partisi’ni Zonguldak'ta ve Türkiye'de en layık yere gelmesi anlamında büyük mücadele gösterdik. Sevgili İl Başkanı Murat Pulat Gençlik Kollarından beri beraber çalıştığımız namuslu şerefli ve Cumhuriyet Halk Partisi için bütün varlığını koyacak bir arkadaşımdır. Evet biz geçtiğimizde de beraber birlikte parti'de görev yaptık. Bayrak astık afişleri astık sabahlara kadar çalıştık. Cumhuriyet Halk Partisini bilen ve Cumhuriyet Halk Partisi tabanında yetişen bir arkadaşımın görevi devralması mutluluk verici. Ben Hakkı Güney olarak sayın başkanıma bir telefon kadar yakınındayım. Cumhuriyet yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk" dedi.
Görevi devralan Murat Polat da; “Yolumuz birlik ve beraberlik yolu partimizi daha da yukarılara çıkarmak için hep birlikte el ele çalışacağız" dedi.
Editör: TE Bilisim