İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Suat Mısırlıoğlu pazar günü yapılan kurultayı değerlendirdi.
Kurultayın istenilen şekilde tamamlandığını ve artık hedeflerinin yerel seçimler olduğunu belirten Suat Mısırlıoğlu şunları söyledi;

"Pazar günü yapılan Kurultay genel başkanımızın istediği gibi gerçekleşti. Tabii sadece genel başkanımızın değil tüm örgüt üyelerimizin de istediği gibi ki tüm listeyi de zaten genel başkanımız yaptı. Kurultayda aynı zamanda bir tüzük değişikliği de yapıldı.

Listeleri tamamlamada sıkıntılar vardı ve bunun için bir tüzük değişikliği yapıldı. Bu tüzük değişikliği ile birlikte örgütler önümüzdeki günlerde daha da güçlendirerek önümüzdeki yerel seçimlere hazır bir şekilde hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Şuna inanıyorum ki yapılacak ilk yerel seçimde Zonguldak ve ilçelerinde belediye başkanlıklarını alacağımıza inanıyoruz. Güçlü bir şekilde yeniden yapılandıracağız. Yerel seçimlerde adaylarımızı şu aşamadan itibaren belirlemeye başladık. İki tane ilçemizin hemen hemen adayı belli. Seçimlere hazırlıksız yakalanmayacağız ve iddialıyız. Sokaklarda olacağız, caddelerde olacağız, köylerde olacağız, mahallelerde olacağız ve bu yerel seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim