Ak parti’de hesap vakti! Tarihi hezimetin hesabı Mustafa Çağlayan’a soruldu Ak parti’de hesap vakti! Tarihi hezimetin hesabı Mustafa Çağlayan’a soruldu

 Görüşmede
Cumhurbaşkanı Seçimi'nde 5.15 oy oranı alan Sinan Oğan'ın da ikinci turda kimi destekleneceği merak edilirken, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı'nda yer alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı Zafer Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Yapılan görüşmenin ardından kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu ve Özdağ şunları söyledi:
Kılıçdaroğlu, “Lütfedip kabul ettiler, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin sorunlarını, dünya sorunlarını bir anlamda masaya yatırdık. Aynı zamanda ben sayın genel başkana Millet İttifakı liderlerinin görüşlerini, ortak mutabakat metnindeki düşüncemizi ilettim. Bazı sorular da sordu genel başkan. Türkiye’nin demokrasiye ihtiyacı var. Var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede genel başkan arkadaşları ile görüşecek” diye konuştu.
Ümit Özdağ ise, “Biz de genel başkana ve heyete teşekkür ediyoruz. Sorularımıza ayrıntılı cevaplar aldık. Biz de yetkili kurullarımızla değerlendirmeler yapacağız. Diğer siyasi partilerin genel başkanları ve Sinan Oğan ile de sonrasında tekrar değerlendirme yapacağız. Kısa zaman içinde Türk kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyarete CHP Sözcüsü Faik Öztrak ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke eşlik etti.

Editör: TE Bilisim