3

AK Parti Kozlu ilçe seçim bürosunda düzenlenen toplu bayramlaşma programına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, Milletvekili adayı Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Züleyha Arıman, Burhan Onuk, Eski milletvekili Nejdet Yazıcı, İl başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, Kozlu belediye başkanı Kerim Yılmaz, İl Genel Meclisi başkanı Nejdet Karaveli, Kozlu ilçe başkanı Ahmet Gören ve partililer katıldı.

Programda Kozlu ilçe başkanı Ahmet Gören bir konuşma yaparak, Ramazan bayramını kutlayarak 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde destek istedi.

"MAĞDUR VE MAZLUM TÜRKİYE'YE BAKIYOR"

Ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar bir konuşma yaparak, "Bize her gün bayram ancak bayramı kutlayan ülkeler var. Bu dünyadaki problemler bitmeden bize huzur yok. Sadece Türkiye'deki programlar değil dünyanın bir çok yerinde ki huzursuzluklara da biz müdahale etmek durumundayız. ‘Afrika'daki bir anne çocuğuna tabağındaki yemeği bitir' dediği zaman bize huzur gelir. Memleketimizde Suriyeliler var. Allah kimseyi vatanından etmesin. Dünyanın bir çok mağduru ve mazlumu Türkiye'ye bakıyor. Şu anda 2002 yılından daha çok AK Parti'ye ihtiyaç var. Güçlü lidere ihtiyaç var. Ben rakiplerine bakıyorum olmaz. O yüzden var gücümüzle çalışalım" şeklinde konuştu.

"GARİBANLARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECECEĞİZ"

Kozlu belediye başkanı Kerim Yılmaz'da konuşmasında, Ülkemizi uçuşa geçirecek kadrolarla beraber yeniden dünyanın garibanların sesi olmaya devam edecektir. İnşallah Costa da kozluca da ak partiye herzamankinden daha çok katılım ve herzamankinden daha çok oy diliyorum" dedi.

"SEÇİME KAN BULAŞTIRDILAR"

AK Parti ikinci sıra Milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu'da, Suruç'ta bir olay yaşadık. Seçime kan bulaştırdılar. Müsaade etmeyecegiz. Demokrasi lafını ağzından düşürmeyenler seçime kan bulamışlardır. Hazmedemiyorlar ama bizler onlara pabuç bırakmayacağız. Ak Parti Türkiye'nin umududur.İnşallah 24 Haziran'da da büyük bir bayram yapacağız" ifadelerini kullandı.

"HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"

AK Parti Zonguldak il başkanı Zeki Tosun'da yaptığı konuşmada, "24 Haziran yüzyılın seçimidir. Türkiye ve Zonguldak için çok önemlidir. Teşkilatlarımız hızlı bir şirketinde çalışıyor. Bu konuda sayın vekilimizin Vekil adaylarımızın çok büyük bir katkısı vardır. Herkeze elinden geleni yapıyor. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah 1 Kasım seçimlerinden daha fazla oy alarak AK Parti'yi Ankara'da temsil edeceğiz" dedi.

 
 
 
 
Editör: TE Bilisim