KAMİL ALTUN; KİLİMLİ’MİZİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR


Kilimli'yi güzel günlerin beklediğini belirten yeni belediye başkanı Kamil Altun yaptığı açıklamada, şunları söyledi;
”Öncelikle tüm Kilimli halkına ablalarıma, ağabeylerime kardeşlerime, büyüklerimize. Gençlerimize bizlere verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Şundan emin olsunlar ki onları asla mahcup etmeyeceğim. 5 yıl sonra benim için iyi ki bu gence oy vermişiz diyecekler. Bize güvensinler ve bu konuda müsterih olsunlar. Yaklaşık 3 aya yakındır bir seçim süreci içerisindedeydik. İyisiyle kötüsüyle sonuna geldik ve Rabbime bin şükür bayrağı biz dalgalandırdık. Bu anlamda öncelikle değerli ilçe başkanım ve yönetimine, çok değerli Kadın Kolları Başkanı ve yönetimine, çok değerli Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine, çok değerli seçim koordinasyon merkezine Çok teşekkür ediyorum ve çok güzel bir seçim çalışması yürütüldü. Bu anlamda kendimizi başarılı görüyorum. Sıkılmadık el, girilmedik Gönül bırakmadığınıza inanıyoruz. Mahalle mahalle gezdik sokak sokak dolaştık, bazı mahallelerde 2 tur attık bazı mahallelerimizde 3. Tur attık ve bu bizim için bence çok önemliydi. Vatandaşımızı bu konuda çok memnun ettiğim olduğunu düşünüyoruz. Biz seçimlerin kilimli’miz için hayırlı olmasını diliyoruz. Bence kazanan kilimli olmuştur ve bu anlamda bize oy veren ve vermeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

Kilimli'mizi artık güzel günler bekliyor. Kilimli’lilerbAK Parti iktidarın gücünü, gençliğimizin enerjisini va heyecanımızı hiç kaybetmeyeceğimizden Emin olabilirler.
Tüm projelerimizin hepsini hayata geçireceğiz. Projelerimizi Kilimli'ye kazandıracağız. Projelerimiz yapılabilecek projeler ve ayağı yere basan projelerdir. Bu anlamda kendimize çok güveniyoruz. Gideceğiz Ankara'yı adet su yolu yapacağız Ankara'nın kapısında yatacağız ama kilimli’nin ihtiyacı olan projeleri kazandıracağız. Yaralara merhem olacak projeleri kilimli’mize kazandıracağız.Gönül belediyeciliği için vatandaşımızın gönlüne gireceğimize inancımız tamdır.” dedi.

KİLİMLİ’YE GERÇEK BAHAR ŞİMDİ GELDİ. KİLİMLİ 2014 ve 2019 YILLARI ARASINDA YETİM BİR ÇOCUK GİBİYDİ

AK Parti Kilimli ilçe başkanı Sedat Demirci’de, seçimlerin Ak Parti'nin kazanması ve birlikte Kilimli gerçek baharın geldiğini belirterek şunları ifade etti:

“Ben yaklaşık 70 gün önce yaptığım röportajda demiştim ki; Biz 2014 te verdiğimiz emaneti sevgili başkanımızla beraber değerli arkadaşlarımız ile beraber geri alacağız. Çok güzel bir ekip çalışması oldu Çok güzel bir seçim çalışması oldu, ilk olarak kimin halkına bize olan güvenlerinden dolayı  çok teşekkür ediyorum. Kilimli halkı kararını verdi ve dedi ki bu genç ekip bu işi başarır. Yaparsa bu işi AkParti yapar, yaparsa bu işi Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapar. bize verdiği desteklerden dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Biz 2009 ve 2014 yılları arasında iktidar olarak çok güzel çalışmalar yaptık. Fakat 2014 ve 2019 yılları arasında ise zengin bir cimrinin sofrasına oturan yetim bir çocuk gibi kaldık. Yapılan ve yapılmayan ki daha çok hizmet getirmeyen bir belediyeyi gördü. gördü ki bunu yapacak olan AK Parti, Ak partimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bize vermiş olduğu destek ve bize verdiği özgüven ve bize verdiği yatırım sözleri ile beraber genç kadroyla Biz Bu Yola çıktık. İnandık ve başardık. Kimileri dedi ki bunlar bu işi beceremez kimileri dedi ki bunlar çocuktur kimileri de dedi ki bunlar iktidar olsa da bunlar burada çalışmazlar. Biz de diyoruz ki ekip olarak buyursunlar gelsinler 24 saat dükkanımız açık. Biz çalışma azmimizle bu yola çıktık. Umut ediyoruz ve halkımıza da söz veriyoruz inşallah Mart'ın sonu gerçek Bahar ve bundan sonraki Baharlar çok daha iyi geçecek. Arkadaşlarımızda bekliyoruz çalışmalarımıza katılsınlar fikirlerini önerilerini Sunsunlar. Dediğiniz gibi bundan önce de yönetimlerimizde göre olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. kadın kollarımıza gençlik kollarımıza özellikle liseli gençlerimize Ak gençlerimize, encümenlerimiz ve skm de görev yapan arkadaşlarıma da çok çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışma hayatımızda sevgili başkanımıza ve arkadaşlarımıza, bize dışarıdan destek veren arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Biz bir ekibiz Bu ekip işi bitirecek ve Kilimli’yi yeni ufuklara taşıyacak. Bu ekibin vizyonu var geleceği var hayalleri var. Hayali olmayan hiç kimse bir şeyi başaramaz ve Bizim hayallerimiz geniş. Kendimize güveniyoruz ekibimize güveniyoruz sizlerin desteğiyle biz bu işi başaracağımıza inanıyoruz.
Kilimli gerçek Baharı bundan sonra yaşayacak. Ve bu Bahar 5 yıl sürecek İnşallah uzatmalara gidecek ve bu baharı İnşallah Kilimlimize Kamil başkanımızla birlikte sunacağız ve çok güzel projelerle altına halkımızla beraber imza atacağız.”

Kilimli’nin yeni belediye Başkanı Kamil Altun, kutlamaları hafta sonuna kadar seçim ofisinde yapmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim