Kahve Madeni'nde düzenlenen yemeğe İYİ parti İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu ve yönetim kurul üyeleri, İYİ Parti Merkez İlçe başkanı Serhat Yıldırım ile çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Ragıp Bayraktar yaptığı açıklamada, "Bu akşam il Yönetimi olarak kendi aramızda bir iftar yemeği verdik. Hem seçim öncesinde çalışmalarla ilgili değerlendirme ve toplantı anlamında hem de arkadaşlarla bir yemek yiyelim, iftar yapalım ve hep birlikte bir beraberlik olsun diye cumartesi akşamını değerlendirelim istedik. Pazartesi gününden itibaren zaten yoğun bir programa gireceğiz. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. İlçe başkanlarımız olsun diğer ilçe başkanlarımız olsun önümüzdeki 35 günlük süreçle ilgili hazırlıklar bitmek üzere ve Pazartesi listelerde tamamlandıktan sona inşallah sahalarda yoğun olarak yer alacağız. Tüm halkımızın da Ramazan ayı kutlu olsun. Hedefimiz Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak. Bunu için listeler ne olursa olsun çalışmak ve Cumhurbaşkanlığını almak istiyoruz" dedi.

Bayraktar, 'listede birinci sıradan aday gösterilmemesi durumunda herhangi bir küskünlük olabilir mi?' sorusuna, "Herhangi bir küskünlük söz konusu olamaz. Çalışmaya başladık. 6 aydır yoğun olarak çalışıyoruz ve bundan sonra da yoğun olarak çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde yanıt verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu da, "Sayın vekil adayımız, daha doğrusu vekilimiz Ragıp Bey yönetime iftar yemeği verdi. Hem kaynaşma hem de seçimlerde yapılacak işlerle ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Kendisine teşekkür ediyorum. Milletvekili aday listesi pazartesi günü açıklanıyor ve listeden umutluyuz ve istediğimiz gibi sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Gönlümüzde bir isim var ve bunu herkes biliyor. Ben istediğimiz gibi sonuçların çıkacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim