İYİ Parti Zonguldak birinci olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden il başkanı seçilen Ragıp Bayraktar, il başkan adayı olan Op. Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu ve İYİ Parti Ereğli İlçe yönetiminden 12 ismin yönetim kurulundan istifalarını değerlendirdi.

Bayraktar, istifalar ile ilgili ellerine bir belgenin gelmediğini belirterek şunları söyledi;

"11 Mart Pazar günü demokratik bir ortamda Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu ile beraber bir yarışa çıktık. Bu yarışın neticesinde tabii ki taraflardan bir tanesi kazanacaktı. Biz bu yarışta bayrağı alan ve bu işe devam edecek olan kişi olarak herkesi birlik beraberliğe davet ediyorum. İnşallah bundan sonra güzel ve iyi bir şekilde devam edeceğiz. Arkadaşların istifa taleplerini henüz elime almış değilim. Ereğli ilçe başkanımızla konuştuk kendisi bununla ilgili bilgileri daha sonra vereceğini şu anda çalışma yaptığını söyledik. Herhangi bir belgenin ilimize gelmediğini biliyorum. İstifa belgeleri geldiğinde tekrardan değerlendirme yapacağız."

"İŞİMİZ TÜRKİYE VE HALKA HİZMET"

Diğer yandan Ankara'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüklerini belirten Bayraktar;
"Ankara'da genel başkanımızın bir toplantısı vardı toplantı sonucunda bizim parti çalışmalarımızla ilgili hızlı bir hazırlık yapılmıştır. Öncelikle şu an için FETÖ ve DEAŞ ile ilgili acil eylem planıyla ilgili bir kitapçık hazırlanmıştır. Dolayısıyla işimiz çoktur. Öncelikli olarak işimiz halka hizmet Türkiye'ye hizmet bunu baz alarak bu yola devam edeceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim