Bugün yapılan Zonguldak Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısında mecliste karşı karşıya gelmelerine rağmen Kayınova'nın açıklamalarına cevap vermeyen Başkan Selim Alan, toplantı sonrası gazetecilere verdiği demeçte CHP grup sözcüsü Atınç Kayınova için "Ruhsal ve duygusal çöküntü içinde travma geçiriyor" dedi.

 Atınç Kayınova, Selim Alan'ın kendisine yönelik koyduğu teşhise cevaben Halkın Sesi'ne yaptığı açıklamada Alan'a "Hodri meydan" çekerek yarın saat 10.00'da Atatürk Devlet Hastanesi psikiyatri servisinin önünde olacağını, Selim Alan ve bütün gazetecileri davet ettiğini söyledi. 

Kayınova açıklamasında, 
"Halk otobüsü hizmetlerini desteklemiyorsun, senin bu beceriksizliğin ve basiretsizliğin yüzünden zaten daha önce de durmuş olan bu hizmetler yeniden durma noktasına gelmek üzere, seni uyarıyorum. Kanundan gelen yetkini kullan ve halk otobüsü hizmetini sunan firmaya yasal sınırlar dahilinde destek ver. Halk bu hizmetten mahrum kalmasın" dediğini anımsatarak şunları söyledi: 

"Nasıl destek olacağı, hizmetin nasıl sürdürüleceğiyle ilgili kamuoyuyla bilgi paylaşmak yerine benim söylediğimi çarpıtarak yine toplumu kandıran bir açıklama yapmış. Meclis boyunca 1 saat karşısında oturdum
İddialarıma yanıt vermek yerine meclis bitince ben  salondan çıktıktan sonra arkamdan doktorculuk oynamış. Bana hastalık uydurmuş. Buradan hodri meydan diyorum.

Gel yarın sabah birlikte gidelim hastaneye, girelim heyete, yaptıralım kişilik testlerini. İstediğin her türlü psikolojik testleri ben yaptırmaya hazırım. Kimde kişilik bozukluğu var, kim hasta ne varsa çıksın ortaya. Korkma, sendeki hastalıkları bugüne kadar olduğu gibi testlerden sonra da mesleğime ve insana saygım gereği kimseyle paylaşmam. Siyaseten kullanmam, sen bende çıkan bir hastalık olursa istediğin platformda paylaşabilirsin... 

Selim kardeşim, sen doktorculuk oynayacağına şehrin sorunlarıyla ilgilen. Ben kendi sağlığımdan şüphe duyarsam gereğini yaparım... 

Sabah 10.00'da tüm basını ve seni Atatürk Devlet Hastanesi Psikiyatri polikliniği önünde bekliyorum. Umarım Ankara'da bir toplantın çıkmaz"

Editör: TE Bilisim