Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek; "Bugün Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Gördüğümüz gibi hep birlikteyiz. Başkanımıza siyasi olarak ne yapabileceğimizi, Zonguldak için nelere yapacağımızı konuşmak için geldik. Zonguldak'ın faydasına olacak her şey için omuz omuza olacağız." şeklinde konuştu. 

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; "Bugün sağ olsunlar kongreden sonra bizi ziyarete geldiler. Beraber, el ele, gönül gönüle Zonguldak için vatandaşımıza verdiğimiz sözleri tutmak için çalışacağız. Zonguldak'ta ki değişimin farkındasınızdır. Her yerde çalışma var. Verdiğimiz sözleri yapmış olarak vatandaşlarımızın karşısına çıkmak istiyoruz. Ben ziyaretlerinden ziyadesi ile memnun oldum. Durmadan beraber çalışacağımızın sözünü veriyorum." İfadesine yer verdi. 

Zonguldak AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hedef bir gaye bir. Zonguldak'ın yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çalışıyoruz. Her tarafta bir çalışma var. Bunların meyvesini de alacağız inşallah. Bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz. Ben başkanıma teşekkür ediyorum. Merkez İlçe başkanıma da başarılar diliyorum. Gayretini görüyoruz. Inşallah önümüzdeki günlerde lavuar alanı projemiz de başlayacak. Bunun dışında camii ve hastane inşaatlarımız devam ediyor. Bunlar kolay şeyler değil. Kıymetli başkanımla Zonguldak'ta güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum." dedi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim