Milletvekili Yavuz Yılmaz AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri ile sohbet ederken "Herkes bir bıçak darbesi attı. Bu cinayette siz de bıçak darbesi attınız. şeklinde konuştu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Yavuzyılmaz, Zonguldak'ta Valilik binası, Belediye binası, adliye binası ve 12 katlı işhanının kentin önünü kapattığını ifade etti. 
Ak Parti Grup Başkanvekili İsmail Terzi "Bu binalar İsmail Eşref döneminde yapıldı.” ifadesine yer verdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Yavuzyılmaz İsmail Terzi'ye sert cevaplarda bulundu; "Siz bana syaseten konuştuğunuz için ben de size böyle konuşacağım.” şu sözlere yer verdi; "20 yıldır hükümetteyseniz bu şehrin şu eksiği var diyebilecek durumda değilsiniz, eğer düzelmeyecekseniz bu işi yapmaya talipli partiler de var. 20 yıldır çözülemez mi bu 100 yıl mı iktidarda kalmak gerekiyor yani.” ifadesine yer verdi. 

AK Partili İl Genel Meclis üyesi Abdullah Karagüzel şu ifadelere yer verdi; “Bunun farklı şekilde analizi yapılabilir. Adliye'nin asıl yeri acılık sanayi sitesinde Zeki Çakan dönemizde yıllarca ona direnildi. Yüksel abi geldi, sanayi sitesine onu o yaptırdı. Burda İsmail Eşref'in bir enkazı vardı. Kamu kaynaklarını ortaya koydu arkadaşlar geldiler buraya bir bina diktiler. Biz burayı aldığımızda bizim köy yollarımız yoktu. Bugün gidin köy yollarının tamamı var.” şeklinde konuştu. 


Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim