ADLİ MERCİLERİN GEREKLİ ADLİ SORUŞTURMAYI YAPACAĞINA İNANIYORUM”
AK Parti Milletvekili Uçar, Gülüç Belediyesi ile ilgili gündeme gelen iddiaların Zonguldak Milletvekilleri olarak hem kendileri, hem de Zonguldak Valisi tarafından yakından takip edildiğine dikkat çekerek; "Kimsenin hırsızlık, yolsuzluk yapmasına seyirci kalmayız. Akın bey, siz Elmas TV olarak bu konuda elinizdeki bilgi ve belgelerle yayın yapıyorsunuz. Yayınlarınızı dikkatli bir biçimde takip ediyoruz. Sayın Valimizi de bu konu ile ilgili bilgilendirmişsiniz. Bizler idari olarak gereğinin yapılması için kararlıyız. Adli makamların da sizin yayınlarınızı ihbar olarak kabul edeceklerini ve gerekli adli soruşturmayı yapacaklarına inanıyorum." dedi. 
“KİMSENİN MALINA KİMSE ÇÖKEMEZ”
Elmas TV Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kavi'nin, gariban bir adamın arsasına çöktüklerini ve bu konuda hem belgeler hem de tanıklar olduğunu belirtmesi üzerine de AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar; "Türkiye'de kimsenin malına kimse çökemez. Garip, gurabanın haklarını korumak AK Parti olarak bizim öncelikli görevimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın garip gurabalara olan yakın ilgisi zaten bilinmektedir. Bizde, Gülüç'te ki sözünü ettiğiniz ‘çökme olayı’nı yakından takip ediyoruz. Kamuoyu şundan emin olsun ki, makamı ve mevkisi ne olursa olsun, garibanın malına çöken kişilere ne biz izin veririz ne hukuk izin verir." dedi.
“ZİYARETİN ELMAS TV’NİN YAYINLARIYLA ALAKASI YOK!”
Elmas TV Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kavi'nin, konu ile ilgili yayınlarından sonra Gülüç Belediyesi'ne yaptıkları ziyaretin, Belediye Başkanına destek ziyareti şeklinde algılandığını hatırlatması üzerine de Milletvekili Uçar şöyle dedi: "Biz zaman zaman kamu kuruluşlarını, Belediyeleri, esnaflarımızı ziyaret ederiz. Bu ziyarette bunlardan biri. Elmas TV'nin yaptığı yayınlar ile ilgisi yok. Bu yaptığımız ziyaretin bu şekilde değerlendirilmemesi gerekir" dedi. 
“KAMUOYU ADINA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR”
Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Ahmet  Çolakoğlu’nunda konu ile ilgili düşüncelerini kamuoyu ile paylaşmak istediğini belirten Kavi; “Elmas TV olarak, Gülüç Belediyesi başta olmak üzere ilimiz genelinde haksızlığa, hukuksuzluğa, insanların malına çökülmesine karşı mücadelemiz devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilisim