MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Halil İbrahim sofrasında gerçekleştirilen toplantıya Genel merkezden Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra’da katıldı.
MHP İl Başkanı Varol Demirköse  yaptığı konuşmada şunları söyledi:”31 Mart yerel seçimlerinin Zonguldak’ımıza hayırlar getirmesini diliyoruz. Murat Kotra’da var yanımızda. Sağolsun varolsun.”
MHP Genel merkezden Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra’da yaptığu konuşmada şunları söyledi.
“Genel Başkanımızın talimatıyla Türkiyenin her bölgesine görevendirildik  dün itirabiyle Zonguldak'tayım. Başkan adayımızın da yanındayız. İnşşallah Zonguldak Belediyesi'ni de MHP belediyediyeciliğiyle tanıştırıacağız”
Ardından konuşan MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan  yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“MHP Genel Merkezin gözü kulağı Zonguldak’ta. Alparslan Türkeş'in Zonguldak için çok ömemli sözleri vardır. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra kardeşimizdir dostumdur. Mhp Genel Merkezi olarak Zonguldak’ın kazanmamızı istenmiştir ve bu yüzden de Zonguldak’a yoğunluk vermiştir. Dün itibariyle Ömer Selim Alan proje tanıtım gerçekleştirdi. Projlerini tanıtırken bizlerede bişeyler söylemiş “Hayal satmıyoruz” bunu bizlere söylemiştir. Bütün seçildiğimiz sürece 67 projeyide  5 yıl içerisinde bitecek. 31 Mart bütün anketlerin sonucu olacaktır. Sokaklarda duyulan tek birşey var Hamdi Ayan bizim başkanımızdır."

Hamdi Ayan Ayrıca Tepebaşı mahallesinde ki mağaraları bırakılan kanalizasyonların büyük bir tehlike oluşturduğunuda sözlerine ekledi.
 

Editör: TE Bilisim