Zonguldak’ta yıllarca gazeteciliğin yanı sıra Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanlığı, Zonguldak Platformu Sözcülüğü, Zonguldak TSO ve MÜSİAD Basın ve Halkla İlişkiler danışmanlığı yapan Osman Sav, “Milletvekilliğine değil milletin vekili olmaya adayım” diyerek adaylık başvurusunu Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığına yaptı. Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı ile de bir süre göreşen Sav, “Zonguldak için kimler daha faydalı olacaksa İnşallah onlar milletvekili olur” dedi.

Sav, açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Biz gazeteci olarak Zonguldak’ın sorunlarına vakıfız. Bu vakıflığımızdan Mithatpaşa tünelinde ve havaalanı yapımı sürecinde hep birlikte bir kamuoyu oluşturarak bir şeyler başarmıştık. Sağ olsun Muammer Başkanı’mız da özellikle tüneller konusunda çok çaba gösterdi. Bundan sonraki süreçte de Zonguldak’a daha çok hizmet etmeye talibiz.

Bir sloganım var onun altına doldurmaya çalışacağım İnşallah. ‘Milletvekilliğine değil milletin vekili olmaya talibim’. Allah izin verirse, Allah nasip ederse Zonguldak için mücadele etmeye talibim. Öncelikle dua, sonrasında da destek bekliyorum. Teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim