Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığına ziyarette bulunan MHP Grup Başkanvekili ve MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül beraberinde MYK üyesi Murat Kotra’nın il başkanlığı ziyaretinde İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, İl Kadın Kolları Başkanı Mevlide Yalçıner, Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan ve partililer hazır bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, İl Başkanlığı toplantı salonunda basın açıklamasında bulunarak; “Yarın bizim için büyük bir bayram, Genel Başkanımız güzel mesajlar verecek. Genel Başkanımıza belediyeleri hediye edeceğiz.Cuma günü gerçekleştirilecek olan ve Genel  Başkanımızın şereflendi edeceği mitinge herkesi davet etmek için bir araya geldik. Bütün ilçelerimizi ziyaret ederek mitingimize davet edeceğiz, herkes çalışmalarını da yapmış. 31 Mart'a kadar ortak mitinglerle birlikte çalışmalara devam edeceğiz, sahalardayız. Karış karış Anadolu'yu geziyoruz. Biz MHP olarak herşeyin farkındayız. MHP her zaman önce ülkem ve milletim anlayışıyla hareket ettiği için bu meseleyi önemli olarak görmektedir. 31 Mart'ta inşallah Türkiye'nin 2023 hedeflerine hizmet edecektir diye ümit ediyorum. Mitinge herkesi davet ediyorum.”

CHP’nin adayı olan akrabanız Şenol Şanalı da destekliyor musunuz sorusunu yanıtlayan Erkan Haberal: “Öncelikle burada büyümüş, okumuş, ekmeğini yiyen biriyim. Daha önce 2011 seçimlerinde bana küfür edenler, şimdi de döndürdüler beni CHP den aday olmasından dolayı beni eleştiriyorlar. Negatif anlamda eleştiriyorlar. Senol Şanal akrabam doğru, inkar etmiyorum. Ankara'da 3 kez aday oldum Şenol Şanal yoktu, Hamdi Ayan vardı. Ortada hiç birşey yokken Hamdi Ayan'la oturup yola girdik. Burada temel gaye MHP'nin en güçlü adayı olmasıdır, diğerleri de korktu” dedi.

Editör: TE Bilisim