Bir maaşını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylık sürecine bağışlayarak dikkat çeken Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanı Erol Acar, 24 Haziran seçimleri için Zonguldak adına milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi.

Acar, yazılı açıklamasında, aday adaylığı başvurusunu partisinin İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca'ya verdiğini belirtti.

Süreçte, en büyük desteği Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi olan eşi Sevgi Acar'dan aldığını ifade eden Acar, şunları kaydetti:

"Şer odakları ve karanlık güçler karşısında dimdik bir duruş sergileyen liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu kutlu yürüyüşte daha etkin olmak, onun gücüne güç katmak için yola çıktım. Aday adayı olmaktaki en büyük amacım yola çıktığım büyüklerimden daha fazla bilgi almak, onların tecrübelerinden yararlanmaktır. Bu vazifede önceliğim hiçbir menfaat gözetmeksizin, milletim, bayrağım, vatanım ve devletim için ‘ölmekse ölmek, mücadeleyse mücadele, hizmetse hizmet' mantığıyla bu yola çıktığımı hatırlatmak isterim."

Editör: TE Bilisim