Sevgili kardeşlerim. Sevgili gençler ve dava yol arkadaşlarım. Kongrede görev alacak kardeşlerime kolaylıklar diliyorum.Temizlik ve mesafe kuralları hamdolsun heyecanla gerçekleşiyor. Bizim siyasetimizin temelinde asıllardır elden ele ulaşan dava vardı. Ülkemize miletimize hizmet etme anlayışıdır. Ak parti kadroları ilk günden bugüne kadar gece gündüz çalışmıştır. Partimizin tüm kademelerinde gerek vazifelerinde devaö eden yeni görev üstlenen kardeşlerimden azimli çalışmalar bekliyoruz. Teşkilatlarımızfa sorumluluk üstlenen arkadaşlarımız her bir ferdi partimize kazandırmalarını inanıyorum. 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Sizlerden var gücümüzle çalışmanızı gönlünü kazanmadık ve çalmadığımız kapı kalmamasını istiyorum. Çocuklarımıza 2053 vizyonunu büyük ve güçlü Türkiyeyi göstermek için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu süreçte rabimıza daha sıkı sahip çıkmamız gerek.

Kongerede telekonferans yönetimiyle bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Çarşamba günü müjdeler vereceğimi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan,'
Çarşamba millete sesleniş görüntümü dinleyin. Orada sizlere bir çok müjde  vereceğim. Orada sizlerle beraber olacağı. Mutlaka dinleyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, "
Artık Karadeniz filyos limanında başka bir karadeniz var. Bir taraftan bir doğalgazıyla başka bir karadeniz var daha da güzel olacak. Fatih şimdi kanuni hep birlikte bu çalışmalarla birlikte Fatihin sevgisi yetecek. Sahilin en güzel yerinde camimiz hizmet verecek. Zonguldakımızın merkezine yakışan bir eser olacak. 

Editör: TE Bilisim