Millet İttifakının İlçe başkanları bir araya geldiklerinde ortak konu çalışmalarda neler yapılması gerektiğini, hızla yaklaşmakta olan erken seçimde köy ve mahallelerde yapılacak olan çalışmalarda ortak hareket edilmesi ve amacın iyi bir sonuç elde edilmesi olduğunu belirttiler. Önceliklerinin Genel seçim olduğunu ve çalışmaların bu yönde tüm hızıyla devam ettiğini belirttiler. 
Millet İttifakının Kozlu İlçe Başkanları, Yerel seçim ile alakalı söylentilerin ortada dolaştığını, fakat  kimseye verilmiş bir sözlerinin olmadıklarını dile getirdiler. Sonrasında hoş bir sohbet gerçekleştirildi. Ziyaretlerin daha sıklıkla olacağı vurgusu yapıldı. İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, yönetimi ve İYİ Parti Kozlu belediyesi Meclis üyeleri, CHP Kozlu İlçe başkanı Seyfettin Ceylan, yönetimi ve CHP Kozlu belediyesi Meclis üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.
Ceylan ise, misafirpevreliklerinden dolayı, Adıbaş’a, yönetimine ve İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederek, İYİ Parti Kozlu İlçe binasından ayrıldılar.

Editör: TE Bilisim