CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından Saltukova’daaday tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya, İl Başkanı Hakkı Güney, İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Saltukova Belediye Başkan adayı Alim Genç, Filyos Belediye Başkan adayı Ahmet Gerçek Ülker, Nebioğlu Belediye Başkan adayı Ahmet Kırnapçı ve çok sayıda partili katıldı.

GENÇ: HER KURUŞUN HESABINI VERECEĞİZ

Saltukova Belediye Başkanı adayı Alim Genç, belediye başkanlığı döneminde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Genç, iyi bir teşkilat ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın önderliğinde seçimlere iddialı şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Saltukova’ya daha güzel hizmet vereceğiz.  Belediyenin her kuruşun faturasını dileyene gösterip şeffaf belediyecilik uygulayacağız. Belediyenin her kuruşunu kendi cebimdeki para gibi tasarrufla harcayarak hizmet vereceğimizi hepinizin bilmesini istiyorum. Gerek altyapı gerekse farklı projeler kapsamındaki işleri müteahhitlere vermeyeceğiz. Çaycuma gibi, Çaybel gibi şirketler kurarak hem 50-60 kişiye daha fazla iş istihdamı sağlayacak, hem de harcanan 10 kuruşu 5 kuruşa indirerek artırdığımız paralarla farklı projeleri hayata geçireceğiz. Devamında halkımızı, İş-kur vaatleriyle kendilerine mahkum kılan sistemi yerle bir edeceğiz.  Belediyemizin şirketleriyleSaltukova’daistihdam yaratacağız. Kendi branşım olan tekstilde, 200 kişinin çalışacağı bir atölye kurarak, İş-Kur vaatleriyle siyasilerin yaptığı oy avcılığına son vereceğiz” dedi.

KANTARCI: HEP BERABER SALTUKOVA’YI İMAR EDECEĞİZ

Daha sonra söz alan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma merkez ve 5 belediye başkan adaylıyla karşılarında olduklarını belirterek, “Sizler Saltukovalısınız. Saltukova’dan bir adayımız var ama biz 6’mız birden buradayız. Niye 6’mız birden buradayız. Şunun mesajını veriyoruz size. Biz 6’mız birden seçim kazanırsak Filyos Vadisi’nde bir boşluk bırakmayacağız. Filyos Vadisi’niSaltukova bu sefer böldürmeyecek. Aslında Saltukova böldürmedi, siz hata yapmadınız,Saltukova hata yapmaz. Geçen sefer bu işe yeni soyundum. Baktım ki durum iyiye gitmiyor ‘Çaycuma’da benim de yapabileceğim bir şeyler var’ dedim, işimi gücümü, rahatımı bıraktım Çaycuma’nın hizmetine soyundum. O zamanlar böyle konuşmuyordum, çünkü yeniydim, çoğu insan beni bilmiyordu. Gerçi Saltukovalılartanıyor. Ben 10 yıl havaalanı yaptım. Havaalanına pist yapılalı 25 seneyi geçti bir derzin dolgusu dahi değişmedi” dedi.

KANTARCI: SALTUKOVA İHANETİN HESABINI SORACAK

İktidara da yüklenen Başkan Kantarcı, “Ben sıkıldım bu iktidardan. Ne söylediyse tersini yaptı. Memleketi sanki yıllardır Kılıçdaroğlu idare ediyormuş gibi de iki de bir benim genel başkanımı suçluyor. Ekonomi sıkıntıda. İnsanlar borca boğulmuş vaziyette. Biz yerelden başlayarak bunu değiştireceğiz. Türkiye’de bir İzmir vardı bir de Zonguldak oldu diyecekler. Burası 6-0 olacak.  Zonguldak tamamını 25-0 yapacak. Varmısınız? Ben Alim’in de elinden tutacağım,diğer belediye başkan adaylarım da seçilince onların da yanında duracağım. Çaycuma’daki bu dalgayı aynı suya atılmış bir taş gibi dalga dalgayayarak memleketimizi imar edeceğiz. Bu vadide yaşayan insanlar mutlu olacak. Ben şuna inanıyorum; Bu sefer Saltukova geçen seferkinden fazlasını yapacak. Dersini verecek, ‘Sen misin ihanet eden gör gününü’ diyecek. Aynısını diğer beldeler de yapacak. Bizim görevde olduğumuz Perşembe, Karapınar, Çaycuma zaten gördünüz neler yaptı. Onların seçimle ilgili endişeleri yok. Filyos da, Karapınar da, Perşembe de, Nebioğlu da, Saltukova da bizim. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum. Hepinize bu müjdeyi bize 31 Mart akşamı ulaştırmanız için Allah’tan güç kuvvet diliyorum.”

Editör: TE Bilisim