ÖZEL HABER

Camlı Köşk'te yapılan bayramlaşma programı Elmas TV'den saat 09:00'dan itibaren canlı olarak yayınlandı. Genel yayın yönetmeni Atilla Öksüz Vali Ali Kaban'dan başlamak üzere protokol üyelerine mikrofon uzattı.

Vali Ali Kaban'ın ardından Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır'a mikrofon uzatan Atilla Öksüz Özbakır'ın hoş olmayan tepkisiyle karşılaştı.

Öksüz'ün; "Ak Parti Milletvekili Sayın Hüseyin Özbakır neler düşünüyor, neler söylemek ister" dediği sırada Özbakır'ın eliyle işaret ederek "Sorma bana. Uzaklaş buradan" sözleri dikkat çekti.

"Teşekkür ederim" diyen Öksüz röportajına CHP Milletvekili Ünal Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve Jandarma Alay Komutanı Haluk Selvi ile devam etti.

Son dönem kamuoyundan, parti içinden ve STK'lardan gelen eleştirilerin odağında olan Özbakır'ın şaşkınlık yaratan bu hareketi bayramlaşmaya katılanlar tarafından da yadırgandı.

Bayramlaşma sonrası bazı partililerin arayarak ve ziyaret ederek üzüntülerini paylaştığı Atilla Öksüz; "Sayın Özbakır'ın kişiler, partililer, medya ve kendisiyle ilgili sorunları olabilir. Kişileri, kurumları, duygularını da karıştırmış olabilir. Onu en iyi kendisi bilir. Ben böyle şeylere takılacak değilim. Biz işimizi yapıyoruz. Elmas TV halkın, herkesin televizyonu. Zonguldak'ın özlediği bir yayın içeriği ile herkesin sesine tercüman olma çabasıyla yola çıktık. Sayın Özbakır'ı Ankara'ya gönderen Zonguldaklılar. O mikrofon benim mikrofonum değil. Halkın mikrofonu. Konuşmak isteyebilir veya istemeyebilir. Halka bir şeyler söylemek isteyebilir veya istemeyebilir. Hepsine saygı duyarım. En demokratik hakkı. İstemediğini daha kibarca yapabilirdi. O hareket sadece şahsıma değil Zonguldaklılara, kendisini meclise gönderen, Ak Parti'ye oy vermiş vatandaşlarımıza, kendisine güvenip hizmet bekleyenlere ve oradaki çok değerli protokol üyelerine yapılmış bir hareket. Sayın Özbakır yılların Başsavcısı. Zonguldaklıların umudu olarak meclise gitti. Nasıl hareket etmesi gerektiğini anlatacak bir nezaketsizlik haddime değil. Elmas TV olarak bizim amacımız sadece haber vermek program yapmak değil. Hizmete, kentte barışa ve huzura katkı vermek. Toplumun sesine ve idarecilerin topluma vereceği mesajlara yer vermek. Biz işimizi yapmaya herkes gibi Sayın Özbakır'a mikrofon uzatmaya devam edeceğiz. Konuşup konuşmamak kendisinin takdiridir" dedi.

Editör: TE Bilisim