“6 Mart 2023 Pazartesi günü Millet İttifakı’nın ortak adayı olarak açıklanan, 13.Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Mart 2023 Salı günü, grup toplantımızda, hepimizi duygulandıran bir konuşma yaptı. Biliyoruz ki, ülkemizi içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal buhrandan çıkaracak, depremin yaralarını saracak, ortak akıl ve bilim ile her engeli aşacak, birleştirici ve bütünleştirici anlayışı ile ülkemizi kutuplaşmadan kurtaracak, Türkiye’ye demokrasiyi, refahı getirecek olan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs 2023’te 13.Cumhurbaşkanımız olacaktır.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinde 100 yıllık görkemli bir mazisi olan CHP'de, Kemal Kılıçdaroğlu gibi alçakgönüllü, geleceği gören, birleştirici bir liderle umuda yürüdüğümüzün farkındayız. Sarayları, uçakları, makam araçları, korumaları olan kibir abideleri yerine, sadece içinden çıktığı toplumu düşünen, o toplumun ihtiyaçlarını gözeten, gençlere gelecek vaat eden, hukuk, adalet, teknoloji, laiklik diyen, özgürlük kapılarını sonuna kadar açan bir halk adamının yanında durmak, bize bugüne kadar onur verdi, bundan sonra da onur verecektir.  Ne başımıza bir şey gelecek korkusu yaşarız ne şahsi çıkarlarımızı öne alırız ne de bu yoldan dönmeyi düşünürüz. 13.Cumhurbaşkanımız, “Bay Kemal ile yürümek yürek işidir” dedi. O yürek, tüm Atatürkçülerde, tüm CHP'lilerde ve tüm demokratlarda var. Ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda 13. Cumhurbaşkanımız “Bay Kemal” ile yol yürümekten onur ve kıvanç duyuyorum. 
Yolumuz aynı zamanda Millet İttifakı'na gönül veren milyonların yürüdüğü yol olacaktır. Farklı dünya görüşlerine sahip 6 siyasi partinin lideri, büyük özveri ve öngörü ile bir araya gelmiş, tarihi bir mutabakata varmış, Türkiye'nin önünü açmıştır. Ortak mutabakat metni, bu ittifakın ne kadar sağlam temeller üzerine oturduğunun göstergesidir. Ortak Mutabakat Metni’nde verilen tüm sözler, zamanında yerine getirilecek, topluma duyurulan 2 bin 300’den fazla somut hedef teker teker icraate dönüşecektir. Çünkü bu planlı, sistemli ve akla dayanan bir çalışmanın ürünüdür. Olası depremlere hazırlıktan ekonominin düzeltilmesine, eğitimde eşitliğin sağlanmasından medya özgürlüğüne her konuda çalışmamız ve planımız var. Artık hedeflerimizi yerine getirmek için yola çıkıyoruz.
Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Genel Başkanımızın yol arkadaşı olarak; ülkemizin aydınlık yarınları için, adalet ve özgürlük için, vatandaşlarımızın hak ettiği güzel bir yaşam için birlikte yürüdüğümüz bu yolda her türlü zorlukla mücadelede kendisinin yanında yer almaya devam edeceğim. Bu onurlu mücadelemiz sonucunda, hiç kimsenin kaybetmediği, tüm Türkiye’nin kazandığı bu ülkeyi Millet İttifakı olarak istişare ve uzlaşıyla yöneteceğiz. Türkiye’nin bütün renklerini aynı sofrada buluşturacağız. Bu sofra Halil İbrahim Sofrası'dır. Halil İbrahim Sofrası, zulmün sona ermesi, hakkın, hukukun ve adaletin hakim kılınması demektir. Bizim soframız barışın ve kardeşliğin sofrasıdır. En büyük gayemiz Türkiye'yi bereketli, huzurlu ve neşeli günlere taşımaktır.”


 

Editör: TE Bilisim