İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nda yapılan açıklamaya İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük ve birçok partili katıldı.
“Kadınının gücünü tekrardan göstereceğiz!”
Adaylığını açıklayan Dilay Küçük; "Bir buçuk yıldır içinde olduğum İYİ Parti'de bugün de olmaktan, her zaman gurur duydum. Son nefesime kadar da bu bayrağı taşıyacağıma emin olabilirsiniz. Yapılacak olan 3. olağan kongremizde merkez ilçe başkanlığına tekrardan adayım. Kadınların var olduğu, kadınların gücünün olduğu, evlerinizde olduğu kadar ülkemizde de kadın kuvvetinin olduğu yeni bir yönetimden tekrardan karşınıza çıkmaya adayım. Takdirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum. 380 üye ile aldığım İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı şu anda 990 üyeye ulaşmıştır. Emeğimizin verdiği kadarıyla takdir ettiğiniz kadarıyla devam edeceğiz. Bir buçuk senelik bir kovit süreci atlattığımız halde biz her türlü çalışmaya, arkadaşlarımızla beraber baş koyduk. Kadının gücünü tekrardan göstermek istiyorum. Zonguldaklı olarak Zonguldak'ın evladına sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık" dedi.
“Kazanan İYİ Parti olacaktır!”
İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen yaptığı konuşmada ise; "4 Aralık Pazar günü merkez ilçe başkanlığının seçimi yapılacak. Merkez ilçemiz seçiminde yanındaydık ve desteklediğimiz sevdiğimiz kardeşimiz Dilay kardeşimiz merkez ilçe seçimini kazanmıştı. O tarihten beri de bugüne kadar yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte seçimi kazandıktan sonra bugünlere kadar getirdiler. Biz hep kendisine hem de bu yönetimde görev alan arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyoruz. Tabii ki kongrede adaylar olabilir, olmayabilir. Ama hangisi olursa olsun sonuçta kazanan İYİ Parti olacaktır. Hiç dışarıda ki birtakım konuşmalara, birtakım söylemlere hiçbirine bence kulak asmayın. Bu kongreler sonrasında İYİ Parti bir bütünlük içerisinde bir beraberlik içerisinde çıkacaktır ve seçimlerde de göreceksiniz; Zonguldak'ta en iyi sonucu alacaktır Onun için ben bütün aday arkadaşlarıma şimdiden başta Dilay kardeşime başarılar diliyorum" dedi

Editör: TE Bilisim