Ömer Selim Alan, cenazede iki milletvekilinin de görmeyi umut ettiğini ve vekilleri davet etmeyi umduğunu ancak görmediği için davet edemediğini söyledi.

“Basın üzerinden değil yüzyüze”

CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın basın üzerinden değil karşılıklı görüşmek istediğini, iki CHP milletvekilinde ağırlamak istediğini belirten Selim Alan “Basın üzerinden değil karşılıklı görüşmek istiyorum” dedi.                  

“PROJELER HAYATA GEÇİYOR”Başkan Alan; “Çevre ve şehircilik Bakanı Murat kurumun Zonguldak’a yaptığı ziyarette milli emlak tahsisleri gerçekleştirildi. Protokoller de imzalandı. 14 Parselin 100 metre kare alan üzerinde Milli Emlak’a tahsisleri gerçekleştirildi. Biz de inşallah kendi içimizdeki yazışmaları halledip yapacağımız seçim sürecinde sözünü verdiğimiz lauvar alanı, Millet Bahçesi olsun bu projeleri bu alanlarda hayata geçirecek vatandaşlarımızın nefes aldıracak sosyal donatıları en kısa sürede hayata geçirmek için uğraş gösteriyoruz. Biz ilk olarak projeler arasında lauvar alanının başlamasını istiyoruz. Bu hafta inşallah yine Ankara’da olacağız. İşleri çok sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Hepimizin yıllardır beklediği hizmetleri, yatırımların özellikle sosyal donatı anlamında bir sahil kenti olmamıza rağmen denizden fazla istifade edemediğimizi yıllardır yaşayarak tecrübe ediyoruz. Vatandaşımızın da bu konuda tecrübeleri ve talepleri var. İnşallah Milletbahçemizi ve liman arkasında Valilik önüne kadar olan alanın ince etabını en kısa zamanda projelendirip ihaleye çıkıp bir an önce vatandaşımızın rahatça gezebileceği bir bütünlük sağlamaya çalışacağız.  İşimiz zor. Uzun yıllardır beklentiler var. Biz bunun farkındayız. Allah’ın izniyle inşallah hep beraber bütünleşerek vatandaşlarımızın katkılarıyla bürokratlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla artık kaynaşma zamanıdır diyoruz. Zonguldak için çivi çakan üreten güzelleşmesi için gayret gösteren herkes bizim başımızın tacıdır. Ben bütün hemşerilerimdan bu noktada bir parça sabır rica ediyorum. İnşallah bizim beş yıllık dönemin sonunda herkesin gıpta ile bakacağım göreceği bir Zonguldak’ı hep beraber kazandıracağız. Daha huzurlu daha güzel bir kentte yaşayacağımızı sözünü veriyorum” dedi. 

Öte yandan Belediye Başkanı Selim Alan, pazar yerinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla ile bir araya geldi. Pazarcı Idası başkanı Erkan Küçük ve eski Pazarcı Odası başkanı Süleyman Özdoğan ve Pazarcı esnafı ile birlikte sohbet ederek esnafın sorunlarını dinledi not etti.

Haber: Aytaç Öztürk

Editör: TE Bilisim