Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı. Gençliğin, geleceğimizin teminatı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak amacıyla Samsun'a çıkışının 98'inci yılı ve aynı zamanda Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz.

              Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutarak, bağımsızlığından ödün vermeyen Türk Milleti, dünya üzerindeki varlığını, sahip olduğu bu yüksek vatan aşkı ve hürriyet özlemine borçludur. Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en kutsal görevidir. Bu günü daha anlamlı kılan bir diğer unsur da, Atatürk'ün bu bayramı, yani bir ülkenin yeniden doğuşunun başlangıcı olan bu günü gençliğe armağan etmiş olmasıdır. En büyük gücümüz gençliğimizdir. Genç kuşaklar, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir.

              19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

Editör: TE Bilisim