Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte CHP Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Başoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

"AK PARTİYE BELEDİYEYİ BIRAKMAK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

"6 Ocak'ta gerçekleşen il kongresinden sonra Kongre salonunun kaybedeni yok, kazananı Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Bundan sonraki süreci Belediye Başkanlarımızla, Milletvekillerimizle seçilen İl Genel Meclis Üyelerimizle beraber 2019'a giden yolda birlikte omuz omuza taşıyacağız. Eğer bütünşehir olursa AK Parti'ye belediyeyi bırakmak söz konusu değildir. Cumhuriyet Halk Partisi 2019'da bütünşehir ile başlayan zaferini, 2019 yılının sonunda yine başkanlık seçimlerine taşıyacaktır. Bu kapsamda Belediye Başkanı ve değerli belediye meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, evlerine hoş geldiler diyorum."

Başkan Akdemir de ziyarette yaptığı konuşmada, CHP'ye yakışan bir seçim olduğunu belirterek;

"CHP'YE YAKIŞAN BİR KONGRE OLMUŞTUR"

"Güzel bir kongre geçirdik. Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışan bir şekilde sonuçlanmıştır. Oradaki diyaloglar, espriler gerçekten güzel ve seviyeli olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışan da budur. İl başkanımız yönetimi ile birlikte 2019'a, birlik beraberlik, dostluk, kardeşlik duygularıyla Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkeleri doğrultusunda çıtayı yükseltmek amacıyla bu işe girmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkeleri de bellidir. Bu ilkeler çerçevesinde birbirimizle daha iyi diyaloglar kurarak seviyeli bir toplum olduğumuzu karşı tarafa da vererek seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız. Şahsım ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız, Zonguldak adına ne gerekiyorsa bizler de bu ilkeli davranışı gösteriyoruz. Özellikle muhalefeti de kucaklayarak birlikte Zonguldak adına yapılması gerekenleri ikna ederek oybirliğiyle her şey yapılsın istiyoruz. Bu anlamda hizmetimiz, görev süremiz içerisinde en iyi şekilde en hızlı şekilde İhtiyacı olan bütün mahallelere dokunduk. Muhtarlarımız ile hiç bir sıkıntımız yoktur. Onların anlayışlarına da teşekkür ediyorum. Sevgiyi, saygıyı, birleştirici bir sıfatla Cumhuriyet Halk Partimizin çıtasının şimdiki seviyeden çok daha yükseleceğine inanıyorum. Bu duygularla tüm partili üyelerimize birlikte olmak dileğiyle başarılar diliyorum." dedi.


Editör: TE Bilisim