Başkan Akdemir, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 


YALNIZ BIRAKILDIM

Belediye başkanı Muharrem Akdemir görev yaptığı süre içerisinde yalnız bırakıldığını belirterek; “Siyaseten belediye başkanı yaptığı işleri ön plana çıkarmalıdır. Ancak vekiller partiler tarafından bu konuda yalnız bırakıldı.

KENDİLERİ BENİ ELEŞTİRDİLER

Zaman zaman eleştiriler aldım kendileride beni eleştirdiler. Yapılan işleri gidip baksınlar. Kendileri gidip işleri yerinde takip ettiklerinde ben bunları bilmiyordum dediler. Biz aynı gemide yol alıyoruz. Bunun fırtınalaşması da var güzel günleri de var. Ancak hizmet yaptığım zaman içerisinde üzüldüm be beni yalnız bıraktılar yalnız bırakıldım.

VATANDAŞ OLUMSUZ BİRŞEY DEMEDİ

Gittiğim hiçbir mahallede hiçbir vatandaşımızla olumsuz bir şey yaşamadım. Kendilerine teşekkür ediyorum. Her mahallenin sıkıntılarını bir an önce yapılmasını istedim. Halkın benim yanıma geldiğinde söz vermiş sen yaparsın dediler.”

BELEDİYEYİ BEN YÖNETTİM

Sekiz yıllık görev yaptığı süre içerisinde belediyeyi başkalarının yönettiğini şeklindeki eleştirilere yanıt veren Akdemir, belediyeyi belediye başkanı yönetir. Belediyeyi başkası değil ben yönettim.

GENÇLİĞİMDEN BERİ YÖNETİCİYİM

Ben gençligimden beri örnek olarak öğrencilik yıllarımda öğrenci liderliği yaptım. Öğrencilerin başkanlığını yaptım. Kimse beni yönetmedi bile değil ben yönettim. Ancak görevler paylaşılmıştır.”

Editör: TE Bilisim