"BEN YANINDAYDIM KABUL ETMİYORUM"

Hakkı Güney yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Akdemir’in bu söyleminin kendisine karşı olduğunu zannetmediğini belirterek;
“Sayın belediye başkanımızın partim beni yalnız bıraktı dediği olayda, son altı aylık pozisyonu mu söylüyor yoksa daha önceki yıllarımı söylüyor?

"ALTI AYDIR YANINDAYIM"

Bunun için bir yorum yapamam. Altı aylık dönemde belediye başkanımızla birlikte mahallelerde ki tanıtım programlarını kendim de katıldım. Belediye başkanının nerede programı varsa yanında oldum.

"BANA KARŞI DEĞİLDİR"

Belediye başkanının bu söyleminin bana karşı olduğunu zannetmiyorum. Kabul etmemde zaten. Benden öncekileri kast ediyorsa o açıklamayı da arkadaşlarımın yapması gerekiyor” dedi. 


“BELEDİYE BAŞKANININ KENDİ TAKTİRİDİR”

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yapmış olduğu basın toplantısında, “partim bana sahip çıkmadı bana destek vermedi” şeklindeki ifadelerine yanıt verdi. 

"ÖNEMLİ BİR İSİMDİR" 

Demirtaş yaptığı açıklamada, Belediye başkanının bu söylemini kendisinin taktiri olduğunu belirterek; “Sayın muharrem Akdemir Zonguldak’a sekiz yıl hizmet etmiş önemli bir isimdir. Netice itibariyle partimiz bu dönemi bir karar aldı. Sayın Şenol Şanal’ı aday gösterdi. Bu bir bayrak yarışıdır. CHP Zonguldak’ta gücünü gösterecektir. Şenol Şanal bu bayrağa devam ettirecektir. Biz bunu şöyle değerlendiriyoruz, o belediye başkanımızın kendi takdirleridir diyoruz. Ben de parti içinde polemik çıkmaz” dedi.

Editör: TE Bilisim