Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Hamdi Ayan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Zonguldak'ta yapacağı mitinge ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"EKİBİNİN DE LİSTEDE OLMAYIŞI SIKINTI OLACAKTIR"

"Dün akşam düşen listeyi gördük. Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi'ne hayırlı olsun. Diğer konuda listelerle ilgili kararı milletimiz verecektir. Sayın İnce'nin gelişiyle ilgili de, dün akşamdan bu yana bir spekülasyonlar olduğunu görüyoruz. Demokratik temayüller içerisinde gelip gidecektir, konuşup meramını anlatacaktır. Dolayısıyla bizler de merak ediyoruz; gelecek mi gelmeyecek mi? Tabii ki gelmezse Cumhuriyet Halk Partisi açısından bu ayrı bir sıkıntı olacaktır. Bu saatten sonra geldiği taktirde de ekibininde listede olmamasından dolayı ayrı bir sıkıntı olacak. Dolayısıyla burada Cumhuriyet Halk Partisi adına dün akşamdan beri yaşanan bir spekülasyon var ama siyasette bunlara alışkınız. Bunlar olur sonra düzelir. Önemli olan burada Türkiye'nin bekası için verilecek karar ve yol haritasıdır. 25 gündür ben sahalardayım ve sahalardan aldığım intiba benim için önemlidir. Biz milletten anlattıklarımızın bir karşılığı olduğunu gördük. Onlar için de hayırlısı olsun diyorum."

"ZONGULDAK'IN KURTULUŞU İÇİN EYLEM PLANIM VAR"

"İl başkanlığından ayrıldıktan bugüne kadar Partimin adayı şeklinde çalışmaya başladım. Dolayısıyla bu benim yapmam gereken bir görevimdi. Geçtiğimiz hafta itibariyle de sıralamadaki diğer arkadaşlarımızın tamamı programlı bir şekilde çalışmalarına başlamıştır. Burada benim en önemsediğim bir şey Zonguldak'la ilgili eylem planı adı altında Zonguldak'ı kısa vadede kurtuluşunu sağlayacağımız on maddelik bir açıklamam olacaktır. Bunu yaptığım gezilerde anladığım kadarıyla da bir karşılığı olduğunu ve milletin de buna ihtiyacı olduğunu görüyorum. MHP adına her şey yolundadır. İnşallah sonuçları da iyi olduğu taktirde memlekete bir hizmet etme şansını biz de buluruz diye düşünüyorum."

"EN RAHAT LİSTE BAŞI BENİM"

"Hiçbir yarışa girmemiş adam kendini şanssız görmez ama Zonguldak'ta uzun yıllar siyaset yapmış olmanın bir avantajı var benim üzerimde. Dolayısıyla bunun bir arke döneceğini görüyorum. En rahat seçim alanlarında spekilasyonsuz çalışacak olan Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Bundan dolayı da bunun bir karşılığı mutlaka olacaktır. Bizim seçileceğimizden yana herhangi bir kuşkumuz yok ama sonuçta burada bir milli irade var ve bunlar sandığa yansıyacaktır. En rahat liste başı benim diye düşünüyorum."

Editör: TE Bilisim