CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Başoğlu, Zonguldak'ın tüm ilçeleri ve beldelerinin yanı sıra köy gezilerini de aralıksız sürdürüyor. Gittiği tüm yerlere büyük sevgi ve destekle karşılanan Başoğlu, son olarak, Devrek ve Çaycuma ilçelerinde Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını gezdi. Esnaf ve çalışanların büyük ilgisini gören Başoğlu, Perşembe beldesinde düzenlenen İftar Programına katıldı. Ardından Kerimler köyünde kahvehane toplantısı düzenleyen Başoğlu, "Biz, emekliden, esnaftan, çiftçiden, üretenden ve tüm yoksullardan yana olan bir gelecek amaçlamaktayız. Rant ekonomisinin yerine, büyüme ve gelir adaleti programını uygulayarak toplumun tüm kesimlerine nefes aldıracağız.
Artık hedef, 21'inci yüzyılda halkımızın refah, özgüven ve huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye olmalıdır.

Yeniden büyük Zonguldak'ı ve güzel Türkiye'yi inşa etmenin zamanı geldi. Artık Tamam, CHP'ye ‘evet' mührünü basarak yeni bir ufuk açalım. Artık Tamam, Zonguldak'ı ayağa kaldıralım. Artık Tamam, emeklimizin, esnafımızın, çiftçimizin, işçimizin, memurumuz, gençlerimizin yüzü gülsün.

Sizlerin refahı, huzuru ve mutluluğu için yılmadan çalışmaya hazırım. Bu memleketin her noktasına hakkı, hukuku, adaleti taşımaya adayım. Sizlere güveniyor, desteklerinizle bunu başaracağımıza inanıyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim