Ak Parti’den Kozlu Belediye Başkan Adayı gösterilen eski Belediye Başkanı Ali Bektaş Elmas TV Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz’ün sorularını yanıtladı.
Hakkındaki eleştirilerin de hatırlatıldığı Bektaş;
 “Biz hiç bir zaman hiç bir yerde adalette propaganda yapmadık, yazı yazdırmadık, kötü konuşmadık yarın birbirimizin yüzüne bakamayacak sözler söylemedik bundan sonrada söylemeyeceğiz de.
Bir insanı herkes sevecek diye bir kural yok, eleştirilecek ki doğruya gidelim. Bana sorarsan Atatürk'ten sonra gelen en büyük iktidar olan Tayyip Erdoğan'ı bu memleketin yarısı seviyor, yarısı sevmiyor. Sonuçta sevmeyenlere de kapımız açık sevenlere de kapımız açık. İnşallah onu sevmeyenlerin yaptığı doğru eleştirileri alıp daha doğru işler yapmak hedefimizdir. 
Ben düzeyli, seviyeli, kimsenin birbirine çirkin şeyler yapmadan bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Çünkü bütün aday arkadaşlarımızın hepsi temiz arkadaşlar güzel bir seçim olacağına düşünüyorum.
Bundan sonra yaşamı rahatlatmak için 21 tane proje hazırladık. Kozlu'yu yaşanabilir bir hale getirecek 21 tane proje var. Bu projelerin hepsi sosyal hayatı genişletmek, yaşanabilir bir çevre yaratmak ve geleceği kurumsallaştırıp bundan sonra kim gelirse gelsin Belediyeyle ilgili bir sıkıntı olmamasını istiyoruz. Çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi…

Editör: TE Bilisim