“TAKIMA DESTEK OLUNMASINI İSTİYORUZ”

Başkan Alan, durumu iyi olan esnaflara seslenerek, Zonguldakspor’a destek olmalarını istedi. Başkan Alan, yıllarca kulübede doktorluğunu yaptım. Beraber üzüldük, beraber sevindik. Zonguldakspor bu şehrin ortak sevdasıdır. Şu an takım gerçekten iyi gidiyor. Takımın şu an tek isteği moral motivasyon desteği ve maddi sıkıntıların bir an önce bertaraf edilmesidir. Biz belediye olarak şehrin bir çok noktasına afişlerimizi asarak şehrimizi kırmızı lacivertle donatmaya çalışıyoruz. Ama bunu sadece belediyenin yapmasından ziyade bu şehir için hepberaber yapmaamız gerekiyor. Şehrimizin iş adamlarından, hayır severlerinden, sayın valimizden en aşağıya kadar herkesin destek olması gerekiyor. Şeref trübünün önünde bulunan mavi renkte koltuklar var. Süleyman başkan bu koltukları biner liradan satışa sunmuş. Ve hala 5 tane satabilmişiz. Ben üzülerek öğrendim. Buradan bütün Zonguldak’a çağrıda bulunmak istiyorum. Özellikle ticaretle uğraşan iş adamlarımız, hayırseverlerimiz ve esnaflarımız takım böyle giderken, bu hava yakalanmışken ellerinden geldiğince destek olsunlar. En azından biner lira vererek o koltuklardan alalım. Kendileri gidemeseler bile giden arkadaşlarımıza destek olsunlar. Tribünler dolu iken futbolcularımızın oynaması farklı oluyor. Şehrimize sahip çıkalım. Hali vakti yerinde olan hemşerilerimizden kulüp başkanımız ile yönetimle irtibata geçerek bu koltuklara en azından biner lira vererek destek vermelerini istiyoruz” dedi. 

“CEZA UYGULAMAK İSTEMİYORUZ”

1 Ekim itibari ile kaldırım işgallerinin sona erdiğini ve şu ana kadar bir ceza işlem uygulanmadığını belirten Başkan Alan, “Kaldırımları işgal etmemeleri gerektiğini biz daha önceden söylemiştik. 1 Ekim itibari ile esnaflarınz bizleri yardımcı oldular ve bizde çok mutlu olduk. En ufak bir tepki ile karşılaşmadık. Şu ana kadar bir ceza uygulaması yapmadık ve yapmakta istemiyoruz. Lakin belli sınırın dışına çıkan esnaflarımız olursa ya da seyyar noktasında gösterdiğimiz yer dışında ekstra bir şey yapmak isteyen olursa ne yazık ki ceza kesmek zorunda kalabiliriz. Bu yüzden arkadaşlarımızın bu konuda duyarlılığının devamını istiyoruz.”

“EN SON GAZİPAŞA’YI ASFALTLAYACAĞIZ”

Asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Alan, “Asfalt için belli koşullar gerekiyor. Yağmur olduğu zaman çalışma şansımız olmuyor. Ontemmuz Mahallesi’ndeki asfalt çalışması bittikten sonra Rat mahallesine asfalt dökme hedefliyoruz. İnşallah zaman kalırsa Gazipaşa Caddesine de asfalt sererek bu seneki programı bitireceğiz. Ardından mahalle aralarındaki tamiratı başlayacağız.”

Editör: TE Bilisim