“BEN DİĞER ADAYLARA GÖRE DAHA GENCİM”
Selim Alan, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak şunları dedi; “Çikolata şeklinde gül çiçeğimizi ikram ettik. Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren hanfendilere de çiçek verdik. Bu bir hizmet yarışıdır. 1 Nisan sabahı biz yine bu kaldırımlarda olacağız. Gene yüzyüze bakacağız. Gene kolkola olacağız. Ayrı gayrımız yoktur. Hizmet yarışı dışında hiçbir sıkıntımız olmamıştır.  Biz onları ziyaret ediyoruz onlarda bizleri ziyaret ediyorlar. Sahada sürekli pişti oluyoruz. Kazanın Zonguldak'ın kazandığı kaybedenin olmadığı bir seçim olacaktır. Ben vatandaşlarımızın Ömer Selim Alanı tercih edeceğini adım gibi eminim. Çünkü Zonguldak genç dinamik çalışkan bir başkan istiyor. Ben diğer adaylara göre daha gencim. Abilerim bu sefer bana müsade edecekler. Diğer adayları da sevgi ve saygılarımı yolluyorum” dedi.

Ardından konuşan CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal’da, “Bugün kendilerine caddede karşılaştık. Kendilerini bir çay içmek üzere seçim koordinasyon merkezine davet ettik. Nezaketlerinden dolayı Sayın il başkanına ve belediye başkan adayımıza teşekkür ediyorum. Gerilmeden hiç kimseyi kırmadan bir seçim dönemini hayırlısıyla bitireceğiz” dedi.
Ardından konuşan Zeki Tosun da, “CHP Seçim koordinasyon merkezi önünde sayın belediye başkan adayımız bu şehirde beraber yaşayıp beraber büyüdüğümüz bir dostumuz arkadaşımız bizi nazikçe buraya davet etti. Bu nazik davetinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Buradaki güzellik herkese örnek olsun. İki adayımız da buradadır. Birbirlerine başarılar diliyorlar. İnşallah bu 25 günde daha güzel bir şekilde geçecektir. Bu şehri yürütmeye talip olan arkadaşımız kimse bu göreve talip olacaktır. Zonguldak hemşerilerimizin burada yüzünün güleceği şeyler için ellerinden geleni yapacaklardır.”
Editör: TE Bilisim