İddialara göre belediyeyi 35 milyon TL borç ile devir alan Çetin Bozkurt'un döneminde borç 120 Milyon TL'ye çıktı. 

YEĞENİNE BÜYÜK KIYAK

CHP’li Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un yeğeni Nuri Bozkurt'a ait Dizayn Bilgisayar isimli firma  ile Belediyeye çok sayıda bilişim işi yapıldığı ve çok sayıda fatura kesildiği iddia edildi. 
Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un Başkanlığının ardından lüks bir yaşam süren yeğen Nuri Bozkurt'un belediyeye kestiği faturaları ve yapılan işleri ihale ile mi aldığı yoksa doğrudan teymin ile mi aldığı merak konusu.

ADI SKANDALLAR İLE ANILIYOR

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, partisinin meclis üyelerinden Gökhan Göktepe ve bazı partililerle bir restorana gidip alkol alıp eğlendiği görüntüler ulusal medyada gündem olmuştu. Alkollü olduğu videoda 
Başkan Bozkurt müzik eşliğinde eğlenirken masasındaki partililere “Çok şanslısınız. MHP’li, AKP’li bir belediye başkanınız olsa şimdi camideydiniz” dedi. Çetin Bozkurt ve beraberindekilerin eğlendiği anlar ve söylediği sözler yine aynı masada oturan bir partili tarafından cep telefonu ile kaydedilip sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştı.

ALKOLLÜ MEKANDA DAYAK YEDİ 
Devrek Belediyesi Başkanı Çetin Bozkurt yine alkollü olduğu bir akşam dönemin Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban'a küfür etmiş ardından ise Cihat Yaban tarafından darp edilmişti.

Editör: TE Bilisim