Zonguldak'ta yayın yapan Kanal Z televizyonunda Simge Kırlı'nın hazırlayıp sunduğu Günün Konusu adlı programa canlı yayın konuğu olarak katılan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'tan, gündeme damga vuracak açıklamalar geldi.

Antalya'da 40 milyon lira oteli olduğu yönünde haber yapan bir gazeteci hakkında Sulh Ceza Mahkemesi'ne şikayette bulunduğunu belirten Kozlu Belediye başkanı Ali Bektaş, hakimin örnek bir karar göstererek, yapılan haberle ilgili 'basın özgürlüğü' kararını eleştirerek, 'yargıya kızıyorum. Ya yargı gereğini yapacak, ya ben gereğini yapacağım' dedi.

Kendini eleştiren gazetecileri açık bir şekilde tehdit eden Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bazı gazetecilerle ilgili, 'kalbinde lağım akan insanlar', 'gazetecilere göre verdiğin para kadar başarılısın', 'soyadını bile bilmediğim ahlakı sıfır olan bir gazeteci', 'istediklerini yazsınlar, it ürür kervan yürür' ifadelerini kullandı.

Kastettiği gazetecilerin sayısını5-6'yı geçmediğinin de altını çizen Başkan Ali Bektaş, hakkında haber yapan gazetecilerle ilgili de, 'adalet gereğini yapmazsa, ben gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Tehdit ediyorum' dedi.

Editör: TE Bilisim