CHP Zonguldak örgütü bugün saat 17:00'de grup toplantısı yaptı. Ancak toplantı partide değil Zonguldak Belediyesi'nde yapıldı ve diğerlerinden farklı olarak Belediye teknik personelleri tarafından tartışma yaratan imar düzenlemesi ve plan değişikliğiyle ilgili bilgilendirme yapıldı.  Geçtiğimiz haftalarda yapılan grup toplantısında gündeme gelen Meşrutiyet Mahallesindeki kısmi imar düzenlemesi ve plan değişikliği ile ilgili amacına ulaşamayan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Grup Başkanvekili Mehmet İzzet Türkçelik'in önerisi bazı üyelerin itirazı nedeniyle meclisten geçmemişti.

Türkçelik ve Akdemir'in düzenlemeyi geçirmek için yaptıkları bilgilendirme ve ikna turu toplantısında da ciddi çelişkiler ortaya çıktı.

Yapılan ilk grup toplantısında karşı çıkan Şenol Şanal, Lale Karakulak, Tahsin Erdem ve Atınç Kayınova grup kararına uymadıkları gerekçesiyle disipline sevk edilmiş, tepkiler sonrasında disipline gerek olup olmadığının anlaşılması için oluşturulan komisyona ifade vermişlerdi.

Editör: TE Bilisim