45 gün önce CHP’den belediye başkan adayı olmak için kapı kapı dolaştı. Şimdi yoldan geçenden Ak Parti’ye oy istiyor.

Bir dönem Zonguldak Milletvekilliği yapan 75 yaşındaki Ali Uzun, CHP’den aradığını bulamayınca Ak Parti’nin saflarına geçti.  45 gün öncesine kadar CHP’den Zonguldak Belediye Başkan adayı olabilmek için kapı kapı gezen Ali Uzun, MYK’dan çıkan ismi PM’de kabul görmeyince Ak Parti saflarına geçti.
Yeğeni işadamı Murat Uzun’u Ak Parti’den Zonguldak Belediye Meclisine birinci sıraya veren Ali Uzun, şimdide kahve kahve gezip, kapı kapı oy istiyor. Bu günde Zonguldak Belediyesine çıkan köprü üzerinde vatandaşlarla görüşen Ali Uzun, Ak Parti adayı Selim Alan’a destek istedi.

 

HABERAL’IN YANINDA ÇALIŞIRKEN, HABERAL’IN KARŞINA ADAY OLMUŞTU


Prof. DR. Mehmet Haberal cezaevindeyken CHP’den Zonguldak Milletvekili adayı olmuş, yıllarca yanında hastane müdürlüğü yapan Ali Uzun ise karşısına MHP’den aday olmak istemişti. Son anda MHP Genel Merkezi tarafından üstü çizilen eski DYP’li Ali Uzun, kamuoyundan yükselen tüm tepkilere rağmen bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Uzun’un her dönem siyasi rüzgara göre yelken açması, ve halkta karşılık bulamayışı “Bukalemun siyaseti” olarak yorumlandı.

Editör: TE Bilisim