Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan gerçekleştirilen basın toplantısında Zonguldak’ta yapılan asfalt çalışmalarının iyiye gittiğini ve yakında biteceğini söyledi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ak Parti Zonguldak  İl Başkanı Zeki Tosun ise yapılan çalışmaları gören vatandaştan destek aldıklarını belirtti. Zonguldak’ın her geçen gün yaşanabilir bir yer olması için çalıştıklarını söyledi. Diğer Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ise ‘’ Ülkece zor günler geçiriyoruz Türkiye’yi tehdit eden terör unsurlarını temizlemeye başladık. Gün beraberlik günüdür.’’ dedi.

‘’KIZ MESLEK YIKILIRSA ÇOCUKLARIMIZI SOĞUKTA BIRAKMAYIZ’’

Son günlerde gündemde olan Kız Meslek lisesinin yıkılacağıyla ilgili çıkan haberlere yanıt veren Tosun, ‘’ Bizler Zonguldak halkı için 400 yataklı bir hastane inşa ediyoruz. Bizim gayemiz otopark yapmak değil hastaneye giden yolu rahatlatmaktır. Eğer oradaki insanlar memnun kalacaksa yapılacak olan yapılır. Ancak okulu yıkmadan önce yeni bir okul yapılır çocuklarımızı soğukta bırakmayız.’’ Dedi.

‘’HANGİSİNİN ÇOCUĞU KIZ MESLEKTE OKUYOR’’

Çağlayan ‘’ Şov amaçlı hareketler yapılıyor, hangisinin çocuğu Kız Meslekte okuyor. Zonguldak’ı dert edinmeyenler boş boş konuşuyor ,ilk önce Zonguldak’ı dert edinin.’’ diye konuştu.

Haber: Merve Koyuncu

Editör: TE Bilisim