AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun sosyal medya da yaptığı açıklamayla ; Zonguldak’a Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Tıbbi Onkoloji ve Yoğum Bakım dalında doktor atandığı açıkladı. Tosun, atamalarda emeği geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milletvekillerine teşekkür etti.

İşte Zeki Tosun’un o paylaşımı;

Kıymetli hemşehrilerim; 
Sağlık Bakanlığımız tarafından şehrimize Uzman Tabip kadrolarında atamalar gerçekleşmiştir. Bu atamalar kapsamında ;
Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Ortopedi ve Travmotoloji, Tıbbi Onkoloji, Yoğun Bakım alanlarında Uzman Doktor atamaları gerçekleşmiştir.
Ataması yapılarak göreve başlayacak olan Doktorlarımıza ve şehrimize bu atamaların hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sağlık Hizmetlerinde çığır açtığımız şu günlerde hemşehrilermizinde bu hizmetlerine en hızlı ve en özenli şekilde ulaşmaları için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, Kadroların açılmasında emeği geçen Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, Bakan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Kalın Sağlıcakla. #ZonguldAK

Editör: TE Bilisim